TU Delft
Jaar
NEDERLANDSENGLISH
Organisatie
Opleidingstype
Opleiding Druk deze pagina af Druk deze pagina af     
Jaar 2012/2013
Organisatie Civiele Techniek en Geowetenschappen
Opleiding Minors Civiele Techniek

Programma PDF  download  toon 

Programma

Code CT-Mi-170-12
Omschrijving CT-Mi-170-12 Study abroad CT


Programma kenmerken

Verantwoordelijk Programma Medewerker
Naam E-mail
M.L.Y. Kraeger-Holland    M.L.Y.Kraeger-Holland@tudelft.nl
Contactpersoon voor studenten
Maaike Kraeger-Holland, exchange-citg@tudelft.nl
Samenwerkende Faculteit
CITG
Ingangseisen
Afhankelijk van het te volgen pakket.
Doel van het programma
Student moet een samenhangend geheel aan vakken t.w.v. 30 EC's volgen. De student studeert 1 semester aan een buitenlandse partneruniversiteit. Daarnaast leert de student hoe het is om te wonen en te studeren in een andere culturele omgeving.
Exameneisen
Het vakkenpakket wordt in overleg met de studieadviseur samengesteld en dient goedgekeurd te worden door de Examencommissie. Na het verblijf dient z.s.m. een officiŽle cijferlijst met een schriftelijk verzoek bij de Examencommissie te worden ingediend.
Bestemd voor
CT-studenten 5e semester BSc-opleiding. Let op: het is de verantwoordelijkheid van de student zelf om de 30 EC's van de minor ook werkelijk te halen! Wanneer dit niet lukt, moet de student in Nederland een passende aanvulling zien te vinden. Dit kan studievertraging opleveren. Er wordt dan ook dringend aangeraden om alleen een minor in het buitenland te doen als de student nominaal studeert.
Maximum aantal deelnemers
200
Opmerkingen Maximum aantal deelnemers
afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen per buitenlandse universiteit.
Minimum aantal deelnemers
0
Opmerkingen / Rooster Minor
Aanmelding dient al ruim van te voren te geschieden bij de coŲrdinator/contactpersoon exchange (12-9 maanden voor gepland vertrek)!

Let op: het is de verantwoordelijkheid van de student zelf om de 30 EC's van zijn minor ook werkelijk te halen! Wanneer dit niet lukt, moet de student in Nederland een passende aanvulling zien te vinden. Dit kan studievertraging opleveren. Er wordt dan ook dringend aangeraden om alleen een minor in het buitenland te doen als de student nominaal studeert.

Let op de aanmeldingsdeadline en -voorwaarden van de buitenlandse universiteit. Ook zijn (lang) niet altijd vakken buiten Civiele Techniek te volgen. Dit is afhankelijk van de mogelijkheden van de buitenlandse universiteit!